Wie zijn wij?

“Waar ik écht van kan genieten is om mensen te helpen een volgende stap te zetten en dat kan alleen in een gedegen en compleet programma. Daarom heb ik TOP voor Talent ontwikkeld.” Marijke (oprichter TOP voor Talent)

 

Marijke van Hamersveld

In het verleden was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers van een grote multinational. Het besef dat ik er enorm blij van word om mensen te laten groeien, heeft ertoe geleid dat ik ondertussen een ruime ervaring heb als coach en trainer. De laatste jaren ligt mijn focus met name op de begeleiding van Talenten bij verschillende organisaties. Ik ben doelgericht, een doorzetter en geloof in de positieve kwaliteiten van mensen. 

 


Joost van Grieken

Na mijn studie Levensmiddelen- technologie heb ik als manager bij verschillende bedrijven gewerkt. Sinds 2006 ben ik mij meer gaan toeleggen op de ontwikkeling van mensen en met name op die van managers en high potentials. Als trainer en coach bij kunnen dragen aan hoe zij stappen maken in hun (persoonlijke) leiderschapskwaliteiten en de ontwikkeling van competenties is geweldig. Belangrijke uitgangspunten voor mij zijn resultaatgerichtheid, eigenaarschap en gedrag in het hier-en-nu. Manager van UMC: “Ik wil onze beste medewerkers

vanzelfsprekend behouden. Ze zouden 

eigenlijk meer aandacht en begeleiding

moeten krijgen om nog beter te kunnen

functioneren en presteren. Dat is bij Top voor Talent dik in orde."